Infoisinfo Nederland

Uvar Holland BV
Groothandel in 's-Gravendeel

www.uvar.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 078 673 147?

Adres

Griendweg 47 53. P.C. 3295KV, 's-Gravendeel, Zuid Holland.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?



Wat moet je weten over Uvar Holland BV

Design in 's-Gravendeel, Dienstverlening in 's-Gravendeel, Producten in 's-Gravendeel, Kennis in 's-Gravendeel

UVAR holland in 's-Gravendeel is deel van de UVAR-groep, drinkwater, waterfiltratie technologie en (meet- en) regeltechniek voor land- en tuinbouw, vooral actief in twee technische productgroepen, een internationaal opererende organisatie, brandpreventie en de petroleumindustrie. .

UVAR holland is een technische groothandel in UDI waterfilters en BERMAD afsluiters en appendages. Eventuele klachten worden snel behandeld om deze in de toekomst te kunnen voorkomen. .

Als onderdeel van een wereldwijd netwerk van fabricage- en distributiebedrijven levert UVAR kwaliteitsproducten inclusief technische adviezen. .

UVAR holland BV is al meer dan 30 jaar het adres voor vele vaste relaties. UVAR biedt adviezen op maat, engineering, design en aanpassing van producten voor moderne technologieën. In de jaren '70 gestart in Nederland en actief in veel Europese landen. .
Het UVAR team en de fabrieken bestaan uit specialisten, technici en ingenieurs op het gebied van hydraulica, watertransport en filtratie. .

Onze producten worden gefabriceerd in ISO gecertificeerde fabrieken en voldoen aan de hoogste eisen en normen per segment en land. .

Bij onze dienstverlening staan hoge leveringsbetrouwbaarheid en klantvriendelijkheid voorop. After-sales, service en garantie gelden voor al onze verkooptransacties. .

Naast de reguliere externe bezorgdiensten beschikt UVAR over een eigen bezorgdienst waardoor een snelle levering, zelfs bij grote spoed, te realiseren is. .

Aangepaste of speciale producten naar eigen wens en/of kleur, kunnen wij voor u samenstellen of laten produceren en voor snelle levering op voorraad houden. .

UVAR beschikt over een grote voorraad standaard UDI waterfilters en BERMAD afsluiters voor een brede toepassing in irrigatiesystemen, distributiesystemen en brandpreventie-installaties. .
Service & garantie .

Wij zoeken graag met onze kennis en ervaring samen met onze klanten naar de.
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Beoordelingen van Uvar Holland BV (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe